CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 4, 2011

books

Semalam sebelum masuk tgk wayang kami pun jenjalan pusing pusing Jaya Jusco Kinta City yang amatlah "besar" ni kan. Masuklah MPH dan terjumpa satu buku ni " a baby at last !" yg banyak menceritakan ttg technologies2 masa skrg yg boleh membantu mendapatkan baby.

Time hubby nak bayar, pusing pusing lagi, jumpa lah satu lagi buku ni " fertility & conception" yg banyak gambarajah yang menerangkan sgt detail tentang body kita ni. So, beli lah dua dua, nak abis bacanya tak tau bila kan... tp letak ajelah kat bedside table.

Seandainya ade cerita menabjubkan yang saya jumpa bila baca buku buku ni nanti, akan saya kongsi kat sini.

3 comments:

one BABY-step at a time said...

ini lah jadinya kalu orang buta IT upload gamba. anggap ajelah seni...kihkihkih

AiniQMY said...

oh sgt berseni, anyway aku sgt suka bila kamu positif dan membace buku seperti ini...ape lagi? sila share ape ade dlm buku itu!

one BABY-step at a time said...

nanti lah...ak baru baca tak sampai brape baris dah tertido daaa

Post a Comment