CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 18, 2011

cube lagi dan lagi

ok..baru balik dr KPJ amik ubat clomid. Hari ni start makan clomid 3 biji sehari sampai day 6. Bulan ni kalau boleh tak mau skip metformin lagi dah..nk constant aje makan.

mula mula rasa mcm nk tangguhkan dulu percubaan cycle ni sbb kedai di tanjung malim akan pindah dan pembukaan semula pada 29 april ni. mane sempat nk terkejar kejar setting kedai ipoh utk sale 29.4 ni dan setting pembukaan kedai Tanjung Malim  juga pada hari yg sama 29.4 jugak. Tp dah bincang punyer bincang, hubby cakap tak mau tangguh. kita berkejaran lah kalau perlu, tersungkur tengah jalan pun tak pe, at least kite cube dr kita bazirkan masa kita dengan hanya berharap.

4 comments:

Mrs.ShiZni said...

Thanx approve di FB.
Hurm, bz nye jadual tu.
Take care. Make sure you have a good rest juga.
Best of luck dear.

AiniQMY said...

hah ini lah semangat yg aku suke!! cepat emy suraya! Berdisplin dan pantasssssssssss!!

chinta... said...

salam perkenalan...dah follow cni ye..

one BABY-step at a time said...

shida : ur most welcome.. syok ek duk jepun.tringin nak g sana.

aini : iyelah aini qamariah.kite hari hari ber'msg msg'an, dlm blog pun kamu nak komen ak jugak ye.

hi chinta, salam perkenalan untuk awak jugak

Post a Comment