CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 13, 2011

bila bila bila???

Period ku sayang intan payung gunug meletop,, tolong lah datang cepat. lagi lambat awak datang, lambat lah saya boleh buat IUI. Tak kesian ke kat saya? kalau awak tak datang, tetapi awak membawa berita gembira, tak pe jugak.

I will give you five (5) more days to show up. Kalau tak nak jugak, nanti saya jumpa doctor suh kasi saya ubat paksa awak keluar? nak?? kalau tak nak, keluar sendiri, jangan degil !! arachi??

Saya hanya ade dua cycle lg sahaja untuk try IUI sebelum Hari Raya Aidilfitri tahun ni. Lepas tu saya rest sebulan pada bulan 9. Bulan 10 baru try balik, tp kalau tak dapat jugak before raya, after raya I don't wanna waste my time. I'm going for IVF! InsyaAllah

3 comments:

jayblabbers said...

sama.
aku pon belom period. dah 41 hari dah dari 1st day last period. leteh nak tunggu period ni. menyampah betol. aku ada stok ubat period lagi 2 papan. mmg lagi seminggu aku pon nak pakse period kuar gak.
PCOS sucks.

chinta... said...

cepat2 buat upt..entah2 ada berita baik kot..

one BABY-step at a time said...

jay : menyampah kan jadi pesakit PCOS ni kan..ak dah seminggu lewat dan aku TAK pregnant !!! huaaaaaa.

chinta : dah check, dan negative.

Post a Comment