CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 22, 2012

First cycle after Ovarian Drill

Assalamualikum...

Hati gembira rasanya bile period yang ditunggu tunggu akhirnya datang jugak

30.01.12 nanti kena jumpa doc untuk tengok egg follicle.

If everything goes well boleh la buat IUI 3rd pada 01.02.12

02.02.12 saya akan ke korea tapi hubby tak ikut. Pegi dengan family atas urusan bisnes. Cuma mengharapkan "bala tentera" time buat IUI tu berkerja keras. Nak tolong tambah, masa pulak tak cukup.

Mula mula berbincang dengan hubby, memang malas sangat rasanya nak cuba cycle ni sebab masa sangat terhad. Tapi pikir pikir balik daripada waste cycle ni, lebih baik cube. Kalau tak dapat tak ape. *wah,bukan main cakap besor, time datang period esok, aku jugak yang meroyan* hihihi ;-)

Anyway, we just have to try and pray for the best.

6 comments:

eKa said...

gud luck taw

TiNie said...

gud luck emy...

Jannah Nafis said...

gud luck emy..

Mrs.ShiZni said...

Waaaaa....semangat pinjam sikit boleh?
Nanti smpi korea kirim salam kat Rain!

Umaira + Umar said...

Salam perkenalan dari umaira,
i'm TTCian too...
Datang support geng TTC yg lain di alam maya ni.
Boley kita share info n pengalaman.
Kita mempunyai satu matlamat yg sama, semoga Allah mengurniakan zuriat buat kita.AMIN

one BABY-step at a time said...

eka, tini & janah : terima kasih..tapi emy tak buat IUI,sobsob :-(

Shida : hehehe..kalu jumpa rain boleh je terjah, takut rain x paham i cakap ape.

Umaira + umar : SAlam perkenalan...InsyaAllah..sama sama kite berkongsi information.

Post a Comment